NoonWalk @Ring Shopping Kortrijk Noord op donderdag 24 oktober

16/10/2013
NoonWalk @Ring Shopping Kortrijk Noord op donderdag 24 oktober Ring Shopping Kortrijk Noord is jarig! En dat moet gevierd worden natuurlijk. Op donderdag 24 oktober is het -dag op dag- precies 40 jaar geleden dat de deuren openden. De directie laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan en trakteert ons op cava en ander lekkers. Mobiel laat u de gratis elektrische fietsen testen en er is uitleg bij de tentoonstelling 'Het geheugen van de regio'.Normaal gezien organiseert de vzw de NoonWalk van maart tot en met september.

In het kader van het 40-jarig bestaan van Ring Shopping Kortrijk Noord konden we deze uitnodiging toch niet laten liggen. We worden namelijk getrakteerd op een glaasje cava.

Delhaize en Albert Heijn slaan de handen in elkaar (samen werken aan samenwerking) en zorgen voor een gezond 'food & drinks' aanbod.

Bovendien is er voor iedereen een RSKN-goodie-bag met tal van leuke verrassingen.

Sinds enkele weken loopt ter plaatse de tentoonstelling 'Geheugen van de regio'. Tijdens de NoonWalk zal Luc Demiddele beschikbaar zijn voor een woordje uitleg.

Bij de stand van vzw Mobiel kun je een proefrit maken met de elektrische fietsen die gratis worden aangeboden aan de leden van vzw BPKN. Meer uitleg op de website.

Deze uitzonderlijke oktober-editie van de NoonWalk gaat door op 'Het Pleintje' op de benedenverdieping. Best bereikbaar via poort 4 of poort 6. Zie plannetje.Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. 

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van

    
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.