NoonWalk @Ring Shopping Kortrijk Noord op donderdag 24 oktober

16/10/2013
NoonWalk @Ring Shopping Kortrijk Noord op donderdag 24 oktober Ring Shopping Kortrijk Noord is jarig! En dat moet gevierd worden natuurlijk. Op donderdag 24 oktober is het -dag op dag- precies 40 jaar geleden dat de deuren openden. De directie laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan en trakteert ons op cava en ander lekkers. Mobiel laat u de gratis elektrische fietsen testen en er is uitleg bij de tentoonstelling 'Het geheugen van de regio'.Normaal gezien organiseert de vzw de NoonWalk van maart tot en met september.

In het kader van het 40-jarig bestaan van Ring Shopping Kortrijk Noord konden we deze uitnodiging toch niet laten liggen. We worden namelijk getrakteerd op een glaasje cava.

Delhaize en Albert Heijn slaan de handen in elkaar (samen werken aan samenwerking) en zorgen voor een gezond 'food & drinks' aanbod.

Bovendien is er voor iedereen een RSKN-goodie-bag met tal van leuke verrassingen.

Sinds enkele weken loopt ter plaatse de tentoonstelling 'Geheugen van de regio'. Tijdens de NoonWalk zal Luc Demiddele beschikbaar zijn voor een woordje uitleg.

Bij de stand van vzw Mobiel kun je een proefrit maken met de elektrische fietsen die gratis worden aangeboden aan de leden van vzw BPKN. Meer uitleg op de website.

Deze uitzonderlijke oktober-editie van de NoonWalk gaat door op 'Het Pleintje' op de benedenverdieping. Best bereikbaar via poort 4 of poort 6. Zie plannetje.Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. 

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van

    
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.