Steun Kom op tegen Kanker tijdens Kaas en Wijn Degustatieavond

17/10/2013
Steun Kom op tegen Kanker tijdens Kaas en Wijn Degustatieavond Op donderdag 31 oktober organiseert WAAK een Kaas en Wijn Degustatieavond ten voordele van de 1000km van Kom op tegen Kanker. Wijnexpert Pol Bossuyt maakt de selectie en geeft deskundige uitleg bij de degustatie in het atrium van WAAK 1. Start om 19u. Bijdrage slechts 20 euro. Een smakelijke gift dus! Reserveren kan op het nummer 056 36 23 06 bij Gerry Defoort.


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.