Zaterdag schakelen we over op winteruur

23/10/2013
Zaterdag schakelen we over op winteruur In de nacht van zaterdag op zondag (26/27 oktober 2013) schakelen we over van zomertijd op wintertijd. Om juist te zijn: zondagochtend om drie uur 's ochtends draaien we de klok één uur terug, drie uur wordt twee uur. Denk aan prikklokken, alarmen, ... De overschakeling naar wintertijd heeft drie directe gevolgen: 1. Je zal zondagochtend een uur langer kunnen uitslapen (of moeten werken)
2. De zon komt vanaf zondagochtend een uur vroeger op en 
3. gaat een uur vroeger onder. 


De wintertijd loopt tot 29 maart 2014. Dan schakelen we weer over op zomertijd.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.