Samenwerking - Deel 4

23/10/2013
Samenwerking - Deel 4 Tijdens de opendeurdagen bij Ghekiere Industries (Joli.be) maakten de klanten niet alleen kennis met de allernieuwste creaties in de showroom: er waren acties met gratis iPad bij minimum aankopen EN als toetje waren er gepersonaliseerde pralines van Lucardi. De redactie kan bevestigen dat ze lekker waren ... Andermaal een voorbeeld van bundeling van BPKN-ideeën!
 


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.