NoonWalk viert 40 jaar Ring Shopping Kortrijk Noord

24/10/2013
NoonWalk viert 40 jaar Ring Shopping Kortrijk Noord Vandaag blaast Ring Shopping Kortrijk Noord 40 kaarsjes uit. Bij deze bijzondere gelegenheid hadden onze NoonWalkers de eer samen het cavaglas te heffen op deze heuglijke gebeurtenis. Albert Heijn en Delhaize stonden broederlijk met hun stand naast elkaar en Mobiel showde zijn bedrijfsfietsengamma.De laatste NoonWalk van 2013 is een feit, maar we kunnen zeggen dat het seizoen in schoonheid werd afgesloten.


Alle aanwezigen werden getrakteerd op cava door de directie van Ring Shopping Kortrijk Noord, die bovendien voor de eerste 100 aanwezigen nog een goodiebag in petto had.

2 gelukkigen zullen in deze handige shoppingtas naast staaltjes en kortingsbonnen van diverse RSKN-handelszaken een geschenkcheque van 25 euro van Café Lungo gevonden hebben.


Het zou leuk zijn, mochten deze gelukkigen zich kenbaar maken via bert@kortrijk-noord.be.

Foto's van deze NoonWalk vindt U via deze link en op onze Facebookpagina.

Ter gelegenheid van deze 40ste verjaardag zijn er tal van akties in de komende dagen.

Alle info via www.ringshopping.be

De volgende NoonWalk gaat door op 20 maart 2014 bij Villa Interno.
We zoeken nog gastbedrijven voor de maanden mei tot en met september!

Met de gewaardeerde medewerking van


    
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.