Alumac kandidaat voor Gouden Lasso 2013

29/10/2013
Alumac kandidaat voor Gouden Lasso 2013 Ook de vzw Jonge cowboys hebben het opgemerkt: Stefaan Crombez en zijn team zorgen met Alumac voor een verrijking van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord waarbij de klanten nog beter bediend worden. Alumac is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagenopbouw op maat. Met een team van een 35-tal medewerkers worden jaarlijks meer dan 300 vracht- en bestelwagens opgeleverd.


Stefaan Crombez van Alumac Construct uit Heule is samen met 2 andere ondernemers, Miguel Garcia van Liquid Floors en Stijn Vandeputte van Trustteam, genomineerd voor de “Gouden Lasso 2013”.

Deze trofee gaat naar een verdienstelijk ondernemer uit de regio Zuid-West-Vlaanderen.

De selectie van de genomineerden gebeurt o.b.v. enkele criteria zoals dynamiek, durf, creativiteit en ondernemingszin.

Ondernemers die met een typisch West-Vlaamse “werkers” mentaliteit bijdragen aan het ondernemerschap in de streek en een mooi bedrijf runnen komen in aanmerking.

“De nominatie kwam onverwacht, maar is wel een mooie erkenning voor het parcours dat we met Alumac reeds aflegden in dit Texas van Vlaanderen zoals de initiatiefnemers, vzw Jonge Cowboys, het zelf mooi omschrijven.” zegt zaakvoerder Stefaan Crombez.

De trofee, een sculptuur van Robin Uzeel, wordt tijdens de verkiezingsavond op zaterdag 23 november geschonken aan de uiteindelijke winnaar. Mirko Savic, winnaar Gouden Lasso 2011, zal deze overhandigen.

Dit gebeurt tijdens het gerenomeerde Cowboy-feest bij Quinze & Milan te Kortrijk.

Wij duimen alvast voor Stefaan! 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.