Alumac kandidaat voor Gouden Lasso 2013

29/10/2013
Alumac kandidaat voor Gouden Lasso 2013 Ook de vzw Jonge cowboys hebben het opgemerkt: Stefaan Crombez en zijn team zorgen met Alumac voor een verrijking van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord waarbij de klanten nog beter bediend worden. Alumac is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagenopbouw op maat. Met een team van een 35-tal medewerkers worden jaarlijks meer dan 300 vracht- en bestelwagens opgeleverd.


Stefaan Crombez van Alumac Construct uit Heule is samen met 2 andere ondernemers, Miguel Garcia van Liquid Floors en Stijn Vandeputte van Trustteam, genomineerd voor de “Gouden Lasso 2013”.

Deze trofee gaat naar een verdienstelijk ondernemer uit de regio Zuid-West-Vlaanderen.

De selectie van de genomineerden gebeurt o.b.v. enkele criteria zoals dynamiek, durf, creativiteit en ondernemingszin.

Ondernemers die met een typisch West-Vlaamse “werkers” mentaliteit bijdragen aan het ondernemerschap in de streek en een mooi bedrijf runnen komen in aanmerking.

“De nominatie kwam onverwacht, maar is wel een mooie erkenning voor het parcours dat we met Alumac reeds aflegden in dit Texas van Vlaanderen zoals de initiatiefnemers, vzw Jonge Cowboys, het zelf mooi omschrijven.” zegt zaakvoerder Stefaan Crombez.

De trofee, een sculptuur van Robin Uzeel, wordt tijdens de verkiezingsavond op zaterdag 23 november geschonken aan de uiteindelijke winnaar. Mirko Savic, winnaar Gouden Lasso 2011, zal deze overhandigen.

Dit gebeurt tijdens het gerenomeerde Cowboy-feest bij Quinze & Milan te Kortrijk.

Wij duimen alvast voor Stefaan! 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.