Alumac kandidaat voor Gouden Lasso 2013

29/10/2013
Alumac kandidaat voor Gouden Lasso 2013 Ook de vzw Jonge cowboys hebben het opgemerkt: Stefaan Crombez en zijn team zorgen met Alumac voor een verrijking van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord waarbij de klanten nog beter bediend worden. Alumac is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagenopbouw op maat. Met een team van een 35-tal medewerkers worden jaarlijks meer dan 300 vracht- en bestelwagens opgeleverd.


Stefaan Crombez van Alumac Construct uit Heule is samen met 2 andere ondernemers, Miguel Garcia van Liquid Floors en Stijn Vandeputte van Trustteam, genomineerd voor de “Gouden Lasso 2013”.

Deze trofee gaat naar een verdienstelijk ondernemer uit de regio Zuid-West-Vlaanderen.

De selectie van de genomineerden gebeurt o.b.v. enkele criteria zoals dynamiek, durf, creativiteit en ondernemingszin.

Ondernemers die met een typisch West-Vlaamse “werkers” mentaliteit bijdragen aan het ondernemerschap in de streek en een mooi bedrijf runnen komen in aanmerking.

“De nominatie kwam onverwacht, maar is wel een mooie erkenning voor het parcours dat we met Alumac reeds aflegden in dit Texas van Vlaanderen zoals de initiatiefnemers, vzw Jonge Cowboys, het zelf mooi omschrijven.” zegt zaakvoerder Stefaan Crombez.

De trofee, een sculptuur van Robin Uzeel, wordt tijdens de verkiezingsavond op zaterdag 23 november geschonken aan de uiteindelijke winnaar. Mirko Savic, winnaar Gouden Lasso 2011, zal deze overhandigen.

Dit gebeurt tijdens het gerenomeerde Cowboy-feest bij Quinze & Milan te Kortrijk.

Wij duimen alvast voor Stefaan! 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.