Continuga verhuist naar Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

29/10/2013
Continuga verhuist naar Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Met gepaste trots kunnen wij aankondigen dat het in de gebouwen waar Roularta vroeger DVD's perste binnenkort weer zal bruisen van activiteit: Continuga, nu gevestigd in centrum Heule, zal er zijn productie overbrengen én brengt Strobbe Print uit Izegem met zich mee.Continuga fuseert namelijk met Strobbe Print: een ambitieus investeringsplan van 11 miljoen euro voor uitbreiding en innovatie.

De activiteiten van Strobbe Print worden vanaf 2 januari 2014 verdergezet onder de naam Continuga.

De bedrijven zijn complementair, wat de fusie een positieve zaak maakt voor personeel, klanten, en leveranciers.

Drukkerij Strobbe bvba overkoepelt Strobbe Buro, leverancier van kantoormaterialen B2B en B2C, en Strobbe Print, het grafisch productiebedrijf dat bij het grote publiek voornamelijk gekend is door De Druivelaar, maar ook gespecialiseerd is in commercieel drukwerk, direct mailings, ticketing en verpakkingsdrukwerk.

Continuga, waar uitgeverij en bestuursdrukkerij UGA ook deel van uitmaken, gaat samenwerken met Strobbe Print. Strobbe Buro blijft onafhankelijk bestaan.

Om naamsverwarring te vermijden, wordt er verder gewerkt onder de naam Continuga. De sterke merken UGA, De Druivelaar en Strobbe Ticket blijven hun eigen naam en identiteit behouden binnen Continuga. Beide bedrijven vullen elkaar perfect aan.

Continuga investeerde voornamelijk in de vellen- en digitale afdeling en web2print, terwijl Strobbe dat deed in de rotatieafdeling, securityprint en afwerking van kalenders.

Door samen te gaan, ontstaat een grafische groep die zich in elke afdeling als de meest vooruitstrevende kan positioneren. De fusie kadert in een groter investeringsplan van 11 miljoen euro. Daarin is onder meer de verhuis naar een nieuw pand op de hoek van de Izegemsestraat en de Industrielaan in Heule opgenomen.

Die grotere site, samen met de nieuwe mogelijkheden en synergiën die de samenwerking met Strobbe Print biedt, is de start van verdere uitbreiding en innovatie.

Door de fusie ontstaat een bedrijf dat 145 mensen tewerkstelt, meer dan 4.400 klanten bedient en ruim 30.000 opdrachten per jaar verwerkt. De gezamenlijke omzet bedraagt 24 miljoen euro.

De algemene directie van Continuga bestaat nu uit Tom Deschildre, David Tielemans en Nico Declerck. David Strobbe, zaakvoerder van Drukkerij Strobbe bvba, zal het team versterken.

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.