Samenwerking - Deel 5: Culinaire veiligheid

29/10/2013
Samenwerking - Deel 5: Culinaire veiligheid Ter gelegenheid van de inhuldiging van de windmolenparken in Poperinge en Sint-Gillis-Waas bracht vaste leverancier én BPKN-partner SAS Consult BPKN-cateraar Xavier Fruy bij Electrabel GDF Suez aan als cateringpartner of hoe passie voor veiligheid en culinair maatwerk hand in hand gaan!Na een positieve audit inzake veiligheid stelde SasConsult Fruy Finest Food voor aan één van zijn topklanten, Electrabel GDF SUEZ.

Het enthousiame van Xavier Fruy inzake de opvolging van de veiligheidsnormen in combinatie met hun oog voor culinair detail bleek een winnend recept.


De keukeninstallaties en werking van de cateringcrew ter plaatse werden tijdens het event opgevolgd door SasConsult, aangesteld als veiligheidscoördinator tijdens de evenementen.

Een positieve samenwerking met honderden tevreden gasten als resultaat. 


Kortom, de samenwerking tussen BPKN-bedrijven op hun best.

Veiligheid en catering.... dit smaakt naar meer!

Er komt alvast een vervolg tijdens de Bedrijvencontactdagen waar SasConsult de veiligheid van alle stands coördineert en Xavier Fruy de groepscatering voor zijn rekening neemt. 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.