Samenwerking - Deel 5: Culinaire veiligheid

29/10/2013
Samenwerking - Deel 5: Culinaire veiligheid Ter gelegenheid van de inhuldiging van de windmolenparken in Poperinge en Sint-Gillis-Waas bracht vaste leverancier én BPKN-partner SAS Consult BPKN-cateraar Xavier Fruy bij Electrabel GDF Suez aan als cateringpartner of hoe passie voor veiligheid en culinair maatwerk hand in hand gaan!Na een positieve audit inzake veiligheid stelde SasConsult Fruy Finest Food voor aan één van zijn topklanten, Electrabel GDF SUEZ.

Het enthousiame van Xavier Fruy inzake de opvolging van de veiligheidsnormen in combinatie met hun oog voor culinair detail bleek een winnend recept.


De keukeninstallaties en werking van de cateringcrew ter plaatse werden tijdens het event opgevolgd door SasConsult, aangesteld als veiligheidscoördinator tijdens de evenementen.

Een positieve samenwerking met honderden tevreden gasten als resultaat. 


Kortom, de samenwerking tussen BPKN-bedrijven op hun best.

Veiligheid en catering.... dit smaakt naar meer!

Er komt alvast een vervolg tijdens de Bedrijvencontactdagen waar SasConsult de veiligheid van alle stands coördineert en Xavier Fruy de groepscatering voor zijn rekening neemt. 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.