Samenwerking - Deel 5: Culinaire veiligheid

29/10/2013
Samenwerking - Deel 5: Culinaire veiligheid Ter gelegenheid van de inhuldiging van de windmolenparken in Poperinge en Sint-Gillis-Waas bracht vaste leverancier én BPKN-partner SAS Consult BPKN-cateraar Xavier Fruy bij Electrabel GDF Suez aan als cateringpartner of hoe passie voor veiligheid en culinair maatwerk hand in hand gaan!Na een positieve audit inzake veiligheid stelde SasConsult Fruy Finest Food voor aan één van zijn topklanten, Electrabel GDF SUEZ.

Het enthousiame van Xavier Fruy inzake de opvolging van de veiligheidsnormen in combinatie met hun oog voor culinair detail bleek een winnend recept.


De keukeninstallaties en werking van de cateringcrew ter plaatse werden tijdens het event opgevolgd door SasConsult, aangesteld als veiligheidscoördinator tijdens de evenementen.

Een positieve samenwerking met honderden tevreden gasten als resultaat. 


Kortom, de samenwerking tussen BPKN-bedrijven op hun best.

Veiligheid en catering.... dit smaakt naar meer!

Er komt alvast een vervolg tijdens de Bedrijvencontactdagen waar SasConsult de veiligheid van alle stands coördineert en Xavier Fruy de groepscatering voor zijn rekening neemt. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.