Fruy Finest Foods lanceert nieuwe website

29/10/2013
Fruy Finest Foods lanceert nieuwe website Dat online communicatie belangrijk is, beseffen ze bij Fruy maar al te goed. De website is meestal het eerste contact voor de potentiële klant. Net zoals een keuken evolueert volgens de seizoenen, moet een website mee evolueren met de tijd. Getuige daarvan de nieuwe huisstijl met veel informatie over het bedrijf en zijn producten met leuke beelden.Neem gerust een kijkje op www.fruy.be en let op de vermelding van het logo van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord op de contactpagina. Een voorbeeld voor onze leden.

:-)


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.