Fruy Finest Foods lanceert nieuwe website

29/10/2013
Fruy Finest Foods lanceert nieuwe website Dat online communicatie belangrijk is, beseffen ze bij Fruy maar al te goed. De website is meestal het eerste contact voor de potentiŽle klant. Net zoals een keuken evolueert volgens de seizoenen, moet een website mee evolueren met de tijd. Getuige daarvan de nieuwe huisstijl met veel informatie over het bedrijf en zijn producten met leuke beelden.Neem gerust een kijkje op www.fruy.be en let op de vermelding van het logo van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord op de contactpagina. Een voorbeeld voor onze leden.

:-)


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.