Wegversmalling op Ringlaan Heule tss oude en nieuwe afrit R8

30/10/2013
Wegversmalling op Ringlaan Heule tss oude en nieuwe afrit R8 De werken rond de vernieuwde ontsluiting van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord belanden na de opening van 18 oktober in een nieuwe fase. Teneinde de werken vlot te laten verlopen, wordt de Ringlaan tussen de oude afrit (aan Avis) en de nieuwe afrit versmald tot 1 rijstrook. Wie de nieuwe afrit neemt, zal hier geen last van hebben.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.