Wegversmalling op Ringlaan Heule tss oude en nieuwe afrit R8

30/10/2013
Wegversmalling op Ringlaan Heule tss oude en nieuwe afrit R8 De werken rond de vernieuwde ontsluiting van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord belanden na de opening van 18 oktober in een nieuwe fase. Teneinde de werken vlot te laten verlopen, wordt de Ringlaan tussen de oude afrit (aan Avis) en de nieuwe afrit versmald tot 1 rijstrook. Wie de nieuwe afrit neemt, zal hier geen last van hebben.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.