Kent U al onze nieuwe partner Brasserie Stefanie's?

30/10/2013
Kent U al onze nieuwe partner Brasserie Stefanie's? Naar analogie met de vzw die zijn werkgebied heeft op zowel grondgebied Kuurne als Kortrijk, baten Stefanie & Dante uit Kuurne een brasserie uit op de Veemarkt in Kortrijk. Niet zo maar bistro, maar een trendy brasserie waar kwaliteit primeert! Getuige daarvan de uitstekende recensies op TripAdvisor en UiT in Regio Kortrijk.Parkeren kan vlakbij in de ondergrondse parking van de Veemarkt.(1ste uur gratis) Via uitgang C staat U zo voor de deur.

Bij het binnenkomen kan je niet naast de leuke bar kijken en van op de mezzanine heb je een mooi zicht op het plein.

Belangrijker is natuurlijk de gastvrijheid van Stefanie en haar team.

Aan de hand van tablets krijg je een overzicht van de waaier aan mogelijkheden. Zijn er buitenlanders in het gezelschap? Geen probleem: de digitale menukaart is ook beschikbaar in het Frans en het Engels.

Op de kaart vindt iedereen zeker zijn gading: van lichte visgerechten over typische pastaschotels tot seizoensgebonden specialiteiten. Alles van de hand van de topchef afkomstig van Karel V in Utrecht. (2* Michelin)

Voor de zoetemondjes is er een keuze aan desserts, allemaal huisgemaakt.
Ook aan dranken geen gebrek: van lekkere gins tot de passende wijnen.
Keuze uit 10 wijnen 'by the glass'.


Kortom: dé ideale plek om snel en kwalitatief uit eten te gaan!

Brasserie Stefanie's
Veemarkt 21
8500 Kortrijk
Telefoon 056 200 932

Open van dinsdag tot en met zaterdag. Telkens van 10u tot 22u.


www.brasserie-stefanies.be
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.