Kent U al onze nieuwe partner Brasserie Stefanie's?

30/10/2013
Kent U al onze nieuwe partner Brasserie Stefanie's? Naar analogie met de vzw die zijn werkgebied heeft op zowel grondgebied Kuurne als Kortrijk, baten Stefanie & Dante uit Kuurne een brasserie uit op de Veemarkt in Kortrijk. Niet zo maar bistro, maar een trendy brasserie waar kwaliteit primeert! Getuige daarvan de uitstekende recensies op TripAdvisor en UiT in Regio Kortrijk.Parkeren kan vlakbij in de ondergrondse parking van de Veemarkt.(1ste uur gratis) Via uitgang C staat U zo voor de deur.

Bij het binnenkomen kan je niet naast de leuke bar kijken en van op de mezzanine heb je een mooi zicht op het plein.

Belangrijker is natuurlijk de gastvrijheid van Stefanie en haar team.

Aan de hand van tablets krijg je een overzicht van de waaier aan mogelijkheden. Zijn er buitenlanders in het gezelschap? Geen probleem: de digitale menukaart is ook beschikbaar in het Frans en het Engels.

Op de kaart vindt iedereen zeker zijn gading: van lichte visgerechten over typische pastaschotels tot seizoensgebonden specialiteiten. Alles van de hand van de topchef afkomstig van Karel V in Utrecht. (2* Michelin)

Voor de zoetemondjes is er een keuze aan desserts, allemaal huisgemaakt.
Ook aan dranken geen gebrek: van lekkere gins tot de passende wijnen.
Keuze uit 10 wijnen 'by the glass'.


Kortom: dé ideale plek om snel en kwalitatief uit eten te gaan!

Brasserie Stefanie's
Veemarkt 21
8500 Kortrijk
Telefoon 056 200 932

Open van dinsdag tot en met zaterdag. Telkens van 10u tot 22u.


www.brasserie-stefanies.be
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.