Kent U al onze nieuwe partner Brasserie Stefanie's?

30/10/2013
Kent U al onze nieuwe partner Brasserie Stefanie's? Naar analogie met de vzw die zijn werkgebied heeft op zowel grondgebied Kuurne als Kortrijk, baten Stefanie & Dante uit Kuurne een brasserie uit op de Veemarkt in Kortrijk. Niet zo maar bistro, maar een trendy brasserie waar kwaliteit primeert! Getuige daarvan de uitstekende recensies op TripAdvisor en UiT in Regio Kortrijk.Parkeren kan vlakbij in de ondergrondse parking van de Veemarkt.(1ste uur gratis) Via uitgang C staat U zo voor de deur.

Bij het binnenkomen kan je niet naast de leuke bar kijken en van op de mezzanine heb je een mooi zicht op het plein.

Belangrijker is natuurlijk de gastvrijheid van Stefanie en haar team.

Aan de hand van tablets krijg je een overzicht van de waaier aan mogelijkheden. Zijn er buitenlanders in het gezelschap? Geen probleem: de digitale menukaart is ook beschikbaar in het Frans en het Engels.

Op de kaart vindt iedereen zeker zijn gading: van lichte visgerechten over typische pastaschotels tot seizoensgebonden specialiteiten. Alles van de hand van de topchef afkomstig van Karel V in Utrecht. (2* Michelin)

Voor de zoetemondjes is er een keuze aan desserts, allemaal huisgemaakt.
Ook aan dranken geen gebrek: van lekkere gins tot de passende wijnen.
Keuze uit 10 wijnen 'by the glass'.


Kortom: dé ideale plek om snel en kwalitatief uit eten te gaan!

Brasserie Stefanie's
Veemarkt 21
8500 Kortrijk
Telefoon 056 200 932

Open van dinsdag tot en met zaterdag. Telkens van 10u tot 22u.


www.brasserie-stefanies.be
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.