BPKN@Bedrijvencontactdagen: Roelandt Sign& Print

4/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Roelandt Sign& Print Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: Roelandt Sign & Print bijt de spits af.Alle troeven van Roelandt Sign & Print ziet U in onderstaand filmpje.Wij zijn gespecialiseerd in belettering en digitaal drukwerk voor de meest uiteenlopende toepassingen: belettering en prints voor wagens, panelen, etalages, beurzen, showrooms,…

U moet gezien worden!

Wij zetten uw bedrijf en/of product in de kijker op een duidelijke, stijlvolle en herkenbare manier.

Wij ontwerpen en realiseren uw reclame, passend bij uw huisstijl en product.

Iedere klant heeft specifieke noden.

Daarom willen we op elke specifieke vraag een antwoord bieden.

We hechten dan ook zeer veel belang aan een persoonlijke benadering en advies op maat.

Wij gaan er prat op u een hoge kwaliteit te bieden binnen de vooropgestelde leveringstermijn.

Enkele concrete voorbeelden waarvoor u bij ons terecht kunt voor zowel productie als plaatsing:

• Belettering (bestel)wagens
• Stickers en bedrukte magneetfolies
• Outdoor toepassingen : bekleven van uw vitrine, reclamepanelen, frames met spandoeken, werfdoeken en -borden, affiches
• Indoortoepassingen: glaswanden bekleven met zandstraalfolie, fotopanelen, bedrukte doeken, print op canvas, aankleding van uw beursstand, displays zoals roll-up en pop-up, gepersonaliseerd behangpapier.


Roelandt Sign & Print
St. Katriensteenweg 43-1
8520 Kuurne

Telefoon 056 66 71 97
elke@roelandt.biz
www.roelandt.biz

Stand 336a

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.