BPKN@Bedrijvencontactdagen: Roelandt Sign& Print

4/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Roelandt Sign& Print Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: Roelandt Sign & Print bijt de spits af.Alle troeven van Roelandt Sign & Print ziet U in onderstaand filmpje.Wij zijn gespecialiseerd in belettering en digitaal drukwerk voor de meest uiteenlopende toepassingen: belettering en prints voor wagens, panelen, etalages, beurzen, showrooms,…

U moet gezien worden!

Wij zetten uw bedrijf en/of product in de kijker op een duidelijke, stijlvolle en herkenbare manier.

Wij ontwerpen en realiseren uw reclame, passend bij uw huisstijl en product.

Iedere klant heeft specifieke noden.

Daarom willen we op elke specifieke vraag een antwoord bieden.

We hechten dan ook zeer veel belang aan een persoonlijke benadering en advies op maat.

Wij gaan er prat op u een hoge kwaliteit te bieden binnen de vooropgestelde leveringstermijn.

Enkele concrete voorbeelden waarvoor u bij ons terecht kunt voor zowel productie als plaatsing:

• Belettering (bestel)wagens
• Stickers en bedrukte magneetfolies
• Outdoor toepassingen : bekleven van uw vitrine, reclamepanelen, frames met spandoeken, werfdoeken en -borden, affiches
• Indoortoepassingen: glaswanden bekleven met zandstraalfolie, fotopanelen, bedrukte doeken, print op canvas, aankleding van uw beursstand, displays zoals roll-up en pop-up, gepersonaliseerd behangpapier.


Roelandt Sign & Print
St. Katriensteenweg 43-1
8520 Kuurne

Telefoon 056 66 71 97
elke@roelandt.biz
www.roelandt.biz

Stand 336a

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.