Workshop persluchtlekdetectie op 10 december

5/11/2013
Workshop persluchtlekdetectie op 10 december Vorig jaar was de POM West-Vlaanderen te gast bij de firma Coelembier op BPKN voor een gelijkaardige workshop. Wie er toen niet bij kon zijn, krijgt een nieuwe kans bij onze collega's in Waregem. Opgelet: er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. 't Is dus voor de rappe!

Perslucht is een dure vorm van energie. Slechts 10% van de aangewende elektriciteit wordt omgezet in nuttig te gebruiken persluchtenergie, de rest verdwijnt als warmte.

Een regelmatig onderhoud van uw persluchtnet kan u heel wat geld én energie besparen!

Daarom organiseert de POM West-Vlaanderen in samenwerking met bedrijventerreinvereniging Waregem-Zuid een workshop over hoe rationeel om te springen met perslucht.

Gastheer voor deze workshop, die zal plaatsvinden op dinsdag 10 december 2013, is het bedrijf Cras, Industrielaan 5, 8790 Waregem.

Programma


13u30 | Onthaal

14u00 | Verwelkoming - Dhr. Bart Cloet, Projectmedewerker bedrijventerreinmanagement POM West-Vlaanderen

14u10 | Mogelijkheden en werking van de persluchtlekdetector - Dhr. Ronny Jacobs, Sales Manager SDT International

15u10 | Werking van het toestel in de praktijk - Dhr. Ronny Jacobs, Sales Manager SDT International

16u10 | Modaliteiten voor het gratis ontlenen van het toestel bij de POM West-Vlaanderen - Dhr. Bart Cloet, Projectmedewerker bedrijventerreinmanagement POM West-Vlaanderen

16u40 | Ervaringsuitwisseling

Deelnemen is gratis (ook voor BPKN-leden), inschrijven verplicht!

Schrijf nu in via deze link:  http://www.ehbtm.be/perslucht_okt2013

Met dank aan

  

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.