Workshop persluchtlekdetectie op 10 december

5/11/2013
Workshop persluchtlekdetectie op 10 december Vorig jaar was de POM West-Vlaanderen te gast bij de firma Coelembier op BPKN voor een gelijkaardige workshop. Wie er toen niet bij kon zijn, krijgt een nieuwe kans bij onze collega's in Waregem. Opgelet: er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. 't Is dus voor de rappe!

Perslucht is een dure vorm van energie. Slechts 10% van de aangewende elektriciteit wordt omgezet in nuttig te gebruiken persluchtenergie, de rest verdwijnt als warmte.

Een regelmatig onderhoud van uw persluchtnet kan u heel wat geld én energie besparen!

Daarom organiseert de POM West-Vlaanderen in samenwerking met bedrijventerreinvereniging Waregem-Zuid een workshop over hoe rationeel om te springen met perslucht.

Gastheer voor deze workshop, die zal plaatsvinden op dinsdag 10 december 2013, is het bedrijf Cras, Industrielaan 5, 8790 Waregem.

Programma


13u30 | Onthaal

14u00 | Verwelkoming - Dhr. Bart Cloet, Projectmedewerker bedrijventerreinmanagement POM West-Vlaanderen

14u10 | Mogelijkheden en werking van de persluchtlekdetector - Dhr. Ronny Jacobs, Sales Manager SDT International

15u10 | Werking van het toestel in de praktijk - Dhr. Ronny Jacobs, Sales Manager SDT International

16u10 | Modaliteiten voor het gratis ontlenen van het toestel bij de POM West-Vlaanderen - Dhr. Bart Cloet, Projectmedewerker bedrijventerreinmanagement POM West-Vlaanderen

16u40 | Ervaringsuitwisseling

Deelnemen is gratis (ook voor BPKN-leden), inschrijven verplicht!

Schrijf nu in via deze link:  http://www.ehbtm.be/perslucht_okt2013

Met dank aan

  

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.