BPKN@Bedrijvencontactdagen: Aqualex

7/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Aqualex Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Aqualex, eau zo goed!

Water als marketingwapen

De drinkwatersystemen van Aqualex worden rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. Het water wordt gefilterd en gekoeld.

Onze leidingwaterkoelers in combinatie met gepersonaliseerde flessen brengen onmiddellijk een aantal voordelen met zich mee:

- Geen gesleur met flessenwater
- Steeds heerlijk fris plat en bruisend water
- Uw gepersonaliseerde flessen stralen klasse uit!

Door het Aqualex toestel aan te sluiten op leidingwater, heeft u steeds fris water bij de hand!


 

Aqualex bvba
Rijksweg 1
8520 Kuurne 

Telefoon 056 967 001
alexander@aqualex.be
www.aqualex.be

Stand 336b 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.