BPKN@Bedrijvencontactdagen: Aqualex

7/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Aqualex Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Aqualex, eau zo goed!

Water als marketingwapen

De drinkwatersystemen van Aqualex worden rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. Het water wordt gefilterd en gekoeld.

Onze leidingwaterkoelers in combinatie met gepersonaliseerde flessen brengen onmiddellijk een aantal voordelen met zich mee:

- Geen gesleur met flessenwater
- Steeds heerlijk fris plat en bruisend water
- Uw gepersonaliseerde flessen stralen klasse uit!

Door het Aqualex toestel aan te sluiten op leidingwater, heeft u steeds fris water bij de hand!


 

Aqualex bvba
Rijksweg 1
8520 Kuurne 

Telefoon 056 967 001
alexander@aqualex.be
www.aqualex.be

Stand 336b 

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.