BPKN@Bedrijvencontactdagen: AXXI

7/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: AXXI Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag AXXI, accounting for growth!

Axxi Accounting for growth

Bij Axxi kan u terecht  voor alles wat te maken heeft met accountancy, audit & fiscaliteit.

Naast een persoonlijke, ervaren contactpersoon die uw bedrijf grondig kent, kan u steeds rekenen op een geëngageerd team.

In welke fase uw bedrijf ook zit, wij vinden altijd het juiste antwoord voor u, van start tot einde loopbaan.

AXXI
Rijksweg 1
8520 Kuurne

Telefoon 056 73 15 45
info@axxi.be
www.axxi.be

Stand 336C

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.