Nieuwe showroom RAS Security met aandacht voor camerabewaking

7/11/2013
Nieuwe showroom RAS Security met aandacht voor camerabewaking Op maandag 4 november opende RAS Security zijn nieuwe showroom. Deze verdeler van beveiligingsproducten is gevestigd tegenover Novabil, op de oprit van Ring Shopping Kortrijk Noord, kant Brugsesteenweg. Ze stellen er 9 mensen te werk.Een netwerk van camera’s met nummerplaatherkenning op de terreinen rond de bedrijven.

Dat is wat de ondernemers in het noorden van Kortrijk vragen.

De oproep komt er na de vele inbraken in die streek. Zowel de industriële als de commerciële bedrijven ten noorden van Kortrijk, Kuurne inbegrepen, zijn vragende partij voor meer camerabewaking.

Ze deden die oproep bij de opening van het nieuwe bedrijf RAS op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord op maandagavond 4 november.

Concreet zou het gaan om camera’s met nummerplaatherkenning aan de toegangen tot de verschillende terreinen. De techniek wordt vandaag al gebruikt door de politie.

Dankzij de camera’s kan snel ingegrepen worden als een verdachte wagen opgemerkt wordt.

Burgemeester Francis Benoit (CD&V) van Kuurne gelooft in de nieuwe techniek. Hij zit daarmee op dezelfde golflengte als zijn collega’s in Kortrijk.

‘De politieraad bekijkt of het mogelijk is om via een privaat-publieke samenwerking meer camera’s te installeren.’

www.rassecurity.com

Bron & Foto: Het Nieuwsblad
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.