9de Kortrijks Ondernemerscafé volgende donderdag @Budafabriek

7/11/2013
9de Kortrijks Ondernemerscafé volgende donderdag @Budafabriek We zijn ondertussen aan de 9de editie van het Kortrijks Ondernemerscafé. Op donderdag 14 november 2013 springen we samen met BUDA LIBRE de Leie in. BUDA LIBRE en de partners van Het Kortrijks Ondernemerscafé (UNIZO Kortrijk, Handelsdistrict Kortrijk Centrum (BID), Ondernemerscentrum Kortrijk en de cel economie van de stad Kortrijk) nodigen u uit.

 

 

Het 9de Kortrijks Ondernemerscafé | Buda Libre meets Ondernemerscafé

We zijn ondertussen aan de 9de editie van het Kortrijks Ondernemerscafé. Op donderdag 14 november 2013 springen we samen met  BUDA LIBRE de Leie in.

BUDA LIBRE en de partners van Het Kortrijks Ondernemerscafé (UNIZO Kortrijk, Handelsdistrict Kortrijk Centrum (BID), Ondernemerscentrum Kortrijk en de cel economie van de stad Kortrijk) nodigen u uit.
 

ROCK WERCHTER VOOR GLASBLAZERS

“We willen weer meer weten hoe dingen gemaakt worden en waar ze vandaan komen . Er komt meer respect voor vakmanschap. Ik ben ervan overtuigd dat de rocksterren van morgen uit het beroeps- en technisch onderwijs komen.
Denk Rock Werchter, met een podium voor glasblazers.” Tom Palmaerts (Trendwatcher van het jaar)

Samen naar de laatste rechte lijn voor het eindejaar? We houden de herfst nog even in de stad door u uit te nodigen vanaf 18 uur in BUDAFABRIEK, DAM 2A, 8500 Kortrijk.

Samen met Designregio Kortrijk en Kunstencentrum BUDA bezet het Kortrijkse Ondernemerscafé de Maakbar. Naast veel plaats voor uw eigen verhaal, vertellen verhalenvertellers u meer over co-creatie van producten, maakbaarheid van steden en gebruik van nieuwe materialen.
 

Voor deze unieke editie van het Kortrijks Ondernemerscafé vragen wij u om vooraf in te schrijven via volgende link: www.budalibre.be
 

Het doel van Het Kortrijks Ondernemerscafé blijft hetzelfde: 'wij willen uw stem horen’. Een niet te missen netwerkmoment voor alle Kortrijkse ondernemers.
Breng zeker uw visitekaartje mee en maak kans om uw onderneming voor te stellen op de volgende editie van het Kortrijks Ondernemerscafé.
 

Overtuigd van u talrijke aanwezigheid tekenen wij
met ondernemende groeten,

Rudolf Scherpereel, schepen voor economie en ondernemen

Leopold Dekeyser, voorzitter UNIZO Kortrijk

Nele Muylle, centrummanager Kortrijk

Stéphane Ronse, Ondernemerscentrum Kortrijk

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.