BPKN@Bedrijvencontactdagen: Defoort Projects

11/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Defoort Projects Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Defoort Projects.

STUDIO DEFOORT uit Kuurne groeide in meer dan 40 jaar uit van een klassieke elektrozaak tot één van de grootste regionale aanbieders van audio, televisie, multimedia, enz…

Deskundig advies, service en klantvriendelijkheid zijn nog steeds de belangrijkste troeven van deze familiale KMO.

Naast de Consument, kan ook de Professional bij Defoort terecht.

Hiervoor werd een aparte divisie Defoort Projects gecreëerd : projectoren, monitoren, videowalls, netwerkplayers, 100Volt audio en hospitality tv behoren tot het palet van oplossingen voor bedrijven, openbare instellingen, scholen en rust- en ziekenhuizen.

Studio Defoort
St.Michielsweg 7
8520 Kuurne

Telefoon 056 71 49 14
wim@defoort.be
www.defoort.be

Stand 336E

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.