BPKN@Bedrijvencontactdagen: Flamée & Partners

11/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Flamée & Partners Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Flamée & Partners.

Flamée & Partners Accountants en Belastingconsulenten

Uw ondernemingscoach in accountancy en fiscaliteit met een accuraat en performant team.

De wereld van accountancy en fiscaliteit komt meer en meer in een consolidatiefase terecht, waarbij schaalvergroting de enige optie is om een kwalitatieve en correcte dienstverlening te blijven verzekeren.

F&P staat voor een performant team met bewezen expertise en een ruim netwerk. We zetten ons dagelijks in om klantgerichtondernemers en organisaties op een snelle, flexibele maar vooral accurate wijze te bedienen. 

De onafhankelijkheid van F&P maakt van ons de kwalitatieve partner op het gebied van boekhouding en fiscaliteit. We begrijpen echter dat u meer wenst, en u heeft gelijk...

Om deze reden zetten we in op een persoonlijk contact met onze klanten, gekoppeld aan een brede aanpak en een open communicatie; F&P positioneert zich als een echte ondernemingscoach.

We handelen als een vertrouwenspersoon die steeds respectvol, een eerlijk constructief kritisch beeld geeft van uw activiteit.

Daar F&P bedrijfsondersteunend werkt mét een sterk kwalitatief resultaat hebben we een goede reputatie opgebouwd. Ons ongebonden imago is verspreid zowel bij ondernemers als op de arbeidsmarkt.

F&P vormt een degelijk gespecialiseerd team die doelgericht meedenkt met zijn klanten. Voor u betekent dit een aanpak op maat: objectief inzicht, optimalisatie van bedrijfsprocessen, gegarandeerde continuïteit en uiteindelijk wat voor u nog belangrijker is: een hoger performant resultaat.

Flamée & Partners
Overleiestraat 100
8530 Harelbeke

Telefoon 056 70 44 40
info@fenp.be
www.fenp.be 

Stand 336FTerug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.