BPKN@Bedrijvencontactdagen: Flamée & Partners

11/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Flamée & Partners Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Flamée & Partners.

Flamée & Partners Accountants en Belastingconsulenten

Uw ondernemingscoach in accountancy en fiscaliteit met een accuraat en performant team.

De wereld van accountancy en fiscaliteit komt meer en meer in een consolidatiefase terecht, waarbij schaalvergroting de enige optie is om een kwalitatieve en correcte dienstverlening te blijven verzekeren.

F&P staat voor een performant team met bewezen expertise en een ruim netwerk. We zetten ons dagelijks in om klantgerichtondernemers en organisaties op een snelle, flexibele maar vooral accurate wijze te bedienen. 

De onafhankelijkheid van F&P maakt van ons de kwalitatieve partner op het gebied van boekhouding en fiscaliteit. We begrijpen echter dat u meer wenst, en u heeft gelijk...

Om deze reden zetten we in op een persoonlijk contact met onze klanten, gekoppeld aan een brede aanpak en een open communicatie; F&P positioneert zich als een echte ondernemingscoach.

We handelen als een vertrouwenspersoon die steeds respectvol, een eerlijk constructief kritisch beeld geeft van uw activiteit.

Daar F&P bedrijfsondersteunend werkt mét een sterk kwalitatief resultaat hebben we een goede reputatie opgebouwd. Ons ongebonden imago is verspreid zowel bij ondernemers als op de arbeidsmarkt.

F&P vormt een degelijk gespecialiseerd team die doelgericht meedenkt met zijn klanten. Voor u betekent dit een aanpak op maat: objectief inzicht, optimalisatie van bedrijfsprocessen, gegarandeerde continuïteit en uiteindelijk wat voor u nog belangrijker is: een hoger performant resultaat.

Flamée & Partners
Overleiestraat 100
8530 Harelbeke

Telefoon 056 70 44 40
info@fenp.be
www.fenp.be 

Stand 336FTerug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.