BPKN@Bedrijvencontactdagen: Real Internet Solutions

11/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Real Internet Solutions Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Real Internet Solutions. Het bedrijf van onze voorzitter.

Waar technologie en creativiteit elkaar ontmoeten,...

Ris Belgium is een jonge groep mensen die met een grote gedrevenheid hun passie voor technologie en creativiteit bundelen binnen de webprojecten die ze aan hun klanten op leveren.

De producten suite Cloud5 (http://www.cloud5.be) is een one-stop shopping concept voor de KMO van 2 tot 22 medewerkers.

E-mail (communicatie), website of shop (Visualisatie), commerciële positionering van uw firma (Publicatie), uw documenten altijd en overal (Documentatie) en een on-line automatisering van uw bedrijfsinfo door middel van een ERP, CRM of facturatie pakket (Organisatie) zorgen ervoor dat U, als KMO ondernemers, in een allesomvattend maandbudget en per medewerker perfect weet wat uw operationele kost is. No Cure - No Pay!

Ris Belgium levert naast Cloud oplossingen tevens Private gemengde Cloud oplossingen en managed services. U weet als klant WAAR uw data staat, HOE ze daar staat en WAT er nodig is om uw bedrijfsdata terug te halen ! U kent onze helpdeskmedewerkers bij naam!

Bij Ris Belgium voelt een medewerker zich pas goed in zijn vel als de KMO klant tevreden is met het afgeleverde resultaat en de gedreven dienstverlening!

Ris Belgium
Rijksweg 24
8520 Kuurne

Telefoon 056 32 50 27
sales@ris.be
www.ris.be

Stand 336G

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.