BPKN@Bedrijvencontactdagen: Real Internet Solutions

11/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Real Internet Solutions Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Real Internet Solutions. Het bedrijf van onze voorzitter.

Waar technologie en creativiteit elkaar ontmoeten,...

Ris Belgium is een jonge groep mensen die met een grote gedrevenheid hun passie voor technologie en creativiteit bundelen binnen de webprojecten die ze aan hun klanten op leveren.

De producten suite Cloud5 (http://www.cloud5.be) is een one-stop shopping concept voor de KMO van 2 tot 22 medewerkers.

E-mail (communicatie), website of shop (Visualisatie), commerciële positionering van uw firma (Publicatie), uw documenten altijd en overal (Documentatie) en een on-line automatisering van uw bedrijfsinfo door middel van een ERP, CRM of facturatie pakket (Organisatie) zorgen ervoor dat U, als KMO ondernemers, in een allesomvattend maandbudget en per medewerker perfect weet wat uw operationele kost is. No Cure - No Pay!

Ris Belgium levert naast Cloud oplossingen tevens Private gemengde Cloud oplossingen en managed services. U weet als klant WAAR uw data staat, HOE ze daar staat en WAT er nodig is om uw bedrijfsdata terug te halen ! U kent onze helpdeskmedewerkers bij naam!

Bij Ris Belgium voelt een medewerker zich pas goed in zijn vel als de KMO klant tevreden is met het afgeleverde resultaat en de gedreven dienstverlening!

Ris Belgium
Rijksweg 24
8520 Kuurne

Telefoon 056 32 50 27
sales@ris.be
www.ris.be

Stand 336G

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.