Groepsaankoop ophaling klein gevaarlijk afval

27/11/2013
Groepsaankoop ophaling klein gevaarlijk afval Tijdens de vorige ophaalronde maakten vier BPKN-leden gebruik van dit aanbod. Misschien is deze periode van het jaar een goede gelegenheid om hier en daar dergelijke zaken te verzamelen en te laten ophalen? Inschrijven kan tot 5 december.
DEELNEMEN?

Tussen dinsdag 10 en vrijdag 13 december 2013 wordt een nieuwe KGA- ophaalronde georganiseerd. 

Om uw KGA-stromen te laten ophalen, vul dit formulier in voor donderdag 5/12/2013 en druk op de knop "verzenden via e-mail" (in de rechterbovenhoek van het formulier).

De ophaler neemt vervolgens contact op met u om een datum af te spreken voor de ophaling.

INFORMATIE?

Wenst u dit maal niet deel te nemen, maar wil u graag de data van toekomstige ophaalrondes ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en ontvang deze per mail!

Meer informatie over welke afvalstromen u kunt aanbieden en de wijze waarop u ze dient te verpakken, vindt u in het handboek voor de KGA-inzamelaar.

Concrete vragen hieromtrent stelt u best op het nummer 051 26 30 63 (contactpersonen Marjolein Deceuninck of Joselito Malfait - Vanheede).

Bekijk hier de folder!

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.