BPKN in West@Work

13/11/2013
BPKN in West@Work Binnenkort komt West@Work op bezoek op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord: Focus-WTV zendt binnenkort namelijk een reportagereeks uit over bedrijventerreinen in West-Vlaanderen. BPKN komt aan de beurt in de week van de Bedrijvencontactdagen te Kortrijk: hét moment om onze aanwezigheid daar extra in het daglicht te stellen aan zeer interessante voorwaarden.U verneemt meer over deze unieke actie in onderstaand document.

Misschien wel hét moment om een korte bedrijfsvoorstelling te laten maken die U dan verder kan gebruiken op uw stand, op uw website of andere digitale media. (de muziek zal rechtenvrij zijn)

De opnames vinden plaats op 4 december en de uitzending is gepland op maandag 9 december.

Er wordt gefactureerd eind december 2013 met betalingsuitstel tot eind januari 2014. 

Contact: Nancy D'hondt - 0477 92 36 52 - nancy@picstory.be

Onze uitzending zal bovendien dienst doen als voorbeeld voor andere bedrijventerreinen in West-Vlaanderen.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.