BPKN in West@Work

13/11/2013
BPKN in West@Work Binnenkort komt West@Work op bezoek op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord: Focus-WTV zendt binnenkort namelijk een reportagereeks uit over bedrijventerreinen in West-Vlaanderen. BPKN komt aan de beurt in de week van de Bedrijvencontactdagen te Kortrijk: hét moment om onze aanwezigheid daar extra in het daglicht te stellen aan zeer interessante voorwaarden.U verneemt meer over deze unieke actie in onderstaand document.

Misschien wel hét moment om een korte bedrijfsvoorstelling te laten maken die U dan verder kan gebruiken op uw stand, op uw website of andere digitale media. (de muziek zal rechtenvrij zijn)

De opnames vinden plaats op 4 december en de uitzending is gepland op maandag 9 december.

Er wordt gefactureerd eind december 2013 met betalingsuitstel tot eind januari 2014. 

Contact: Nancy D'hondt - 0477 92 36 52 - nancy@picstory.be

Onze uitzending zal bovendien dienst doen als voorbeeld voor andere bedrijventerreinen in West-Vlaanderen.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.