Groendienst van WAAK op WTV

18/11/2013
Groendienst van WAAK op WTV Steeds meer gemeentebesturen doen een beroep op 'Green & Clean' voor het onderhoud van hun openbaar groen. Door besparingsmaatregelen is er bij veel gemeenten namelijk een afbouw van de eigen dienst, waardoor er meer uitbesteed wordt. Waak Green is momenteel in veertien gemeenten in de regio aan de slag en de opdrachten breiden uit: Op piekmomenten, vooral in de lente en de zomer, zijn bij Waak Green 150 mensen aan de slag.Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.