BPKN@Bedrijvencontactdagen: Garage Moyaert

18/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Garage Moyaert Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Garage Moyaert, Hyundai- en Suzuki-concessiehouder in Kuurne.

KWARTEEUW PASSIE VOOR MECHANIEK EN RIJPLEZIER

Garage Moyaert verhuisde in april 2007 van de Kortrijkse Zwevegemsestraat naar de Brugsesteenweg in Kuurne waar we, sinds begin 2012, ook over een volledig nieuwe toonzaal beschikken.

Behalve Hyundai-dealer is garage Moyaert ook een officiële Suzuki-concessie.

Ondanks die schaalvergroting blijft garage Moyaert een echte familiale zaak waar kwaliteit, schappelijke prijzen, klantvriendelijkheid en een technisch onderlegd team geen holle woorden zijn.

Een 30 jaar geleden openden Luc Moyaert en Carine Deceuninck hun garage in de Zwevegemsestraat in Kortrijk. Luc bekommerde er zich vooral om de mechaniek van de auto’s, terwijl Carine de Shell-pomp bediende.

Tien jaar later, in 1992, nam garage Moyaert het dealerschap van Hyundai op zich en de garage kende een gestage maar zekere groei. In 2003 kwam zoon Bart het team versterken en in 2007 werd besloten om ook het Suzuki-dealerschap erbij te nemen. Daardoor werd ook de garage in hartje Kortijk te klein. Een nieuwe locatie werd gevonden langs de Brugsesteenweg in Kuurne.

Naast de verkoop van nieuwe wagens biedt garage Moyaert een ruim assortiment tweedehandswagens in echt alle prijsklassen. Ook voor herstellingen of voor het periodieke onderhoud van je wagen kan je hier terecht.

Zowel voor Suzuki als voor Hyundai fungeert garage Moyaert als zonaal hoofdmagazijn. Dat gegeven, samen met de introductie van Suzuki als tweede merk, en de overname in 2012 van de Hyundai garage van Frank Bovijn uit Ingelmunster leidde tot een interne reorganisatie.

Vandaag ziet het organigram van garage Moyaert er als volgt uit: Luc Moyaert blijft als vanouds de zaakvoerder en zijn echtgenote Carine staat samen met Christel De Bruyne in voor de administratie en voor de persoonlijke ontvangst van de klanten.

Zoon Bart is medeverantwoordelijk voor het atelier, het magazijnbeheer en de planning. Hij specialiseerde zich ook in het inbouwen van GPS-systemen, airco’s, parkeersensoren en tal van andere nuttige car-electronics.

Lieven Bovyn ontvangt de klanten in de twee showrooms en is verantwoordelijk voor de verkoop, het adviseren bij de verschillende financieringsmogelijkheden, verzekeringen en leasingformules.

Frank Bovijn leidt met zijn vele jaren ervaring de werkplaats met Bart Goemaere, Kris Rogiers en Nick Borry als vaste mecaniciens.

Lieven Bovyn: “We engageren ons als officiële dealer van twee merken tot een grote mate van professionaliteit. Toch zweren we – althans wat onze filosofie betreft - bij kleinschaligheid. Doordat de garage ondanks alle uitbreidingen nog altijd een eerder klein familiebedrijf is, kunnen we heel kosteneffectief werken. Bovendien blijft het persoonlijk contact met de klant gegarandeerd. Zowel bij de verkoop als bij het onderhoud weet de klant hier altijd wie hij moet aanspreken bij mogelijke problemen. Dat houdt ons alert.”

Garage Moyaert
Brugsesteenweg 133-135
8520 Kuurne

Telefoon 056 21 53 46
verkoop@garagemoyaert.be
www.hyundai-moyaert.be

Stand 336H


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.