Nieuwe 3*keuken Gert De Mangeleer is 'Made@BPKN'

21/11/2013
Nieuwe 3*keuken Gert De Mangeleer is 'Made@BPKN' De Michelingids maakte begin deze week bekend wie welke sterren verdient in de keuken. Opmerkelijk is dat de keukens van deze sterrenchefs vooral op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord worden gemaakt. Grootkeukens Bossuyt (Noordlaan) tekent voor de nieuwe keuken van Hertog-Jan (zie artikel). Maesinox (Heirweg) plaatste dan weer de keuken bij Noma in Denemarken.
Bron: Het Laatste Nieuws - Joyce Mesdag
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.