Infosessie groepsaankoop energie op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

20/12/2013
Infosessie groepsaankoop energie op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Reeds voor de 7de keer lanceert de POM West-Vlaanderen een groepsaankoop voor groene stroom en gas. Hiermee beoogt zij niet alleen een forse besparing op de energiefactuur van de deelnemende bedrijven, maar wil zij ook milieubewust groene energie uit eigen streek een kans geven. Tijdens deze infosessie op 14 januari komt u te weten hoe de groepsaankoop juist werkt en wat de voordelen voor uw bedrijf kunnen zijn. Tegelijk wordt u een ontbijt aangeboden.Deze groepsaankoop is toegankelijk voor alle professionele contracten, zowel kleine als grote verbruikers.

In onderstaande tabel ziet U de gerealiseerde besparing in de afgelopen jaren. Het voorbije jaar bespaarden 180 bedrijven dus gemiddeld €2772; al eens de moeite om naar een gratis infosessie te komen...


We zijn te gast bij de Ventilair Group in hun Green Tornado Business Center:


Pieter Verhaeghestraat 8
8520 Kuurne

Dinsdag 14 januari 2014

We starten om 7u30 met een ontbijt en garanderen dat de infosessie om 9u afgelopen is.

Deelname is gratis.

Inschrijven kan via deze link.

U vindt er ook een routebeschrijving. 

Met dank aan


Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.