BPKN@Bedrijvencontactdagen: Camionverhuring

22/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Camionverhuring Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Camionverhuring.

Camion Verhuring - Via Truck Lease heeft zoals de naam laat vermoeden twee hoofdactiviteiten : enerzijds de kortetermijn verhuur van bestel- en vrachtwagens ( een dag tot een jaar ), en anderzijds renting & leasing van voertuigen op maat.

Voor de kortetermijn verhuur hebben wij een vloot van 120 voertuigen te beschikking, waaronder ook frigo-voertuigen of voertuigen met kraan of kipper.

Daarnaast garandeert Via Truck Lease aan zijn klanten de mobiliteit van +- 800 langetermijn huurvoertuigen.

Deze voertuigen zijn gebouwd op maat van de klant, en rijden onder het logo van de klant.

Camion Verhuring
Brugsesteenweg 76
8520 Kuurne 

Telefoon 056 35 11 57
info@camionverhuring.be
www.camionverhuring.be

Stand 336 J

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.