BPKN@Bedrijvencontactdagen: Camionverhuring

22/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Camionverhuring Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Camionverhuring.

Camion Verhuring - Via Truck Lease heeft zoals de naam laat vermoeden twee hoofdactiviteiten : enerzijds de kortetermijn verhuur van bestel- en vrachtwagens ( een dag tot een jaar ), en anderzijds renting & leasing van voertuigen op maat.

Voor de kortetermijn verhuur hebben wij een vloot van 120 voertuigen te beschikking, waaronder ook frigo-voertuigen of voertuigen met kraan of kipper.

Daarnaast garandeert Via Truck Lease aan zijn klanten de mobiliteit van +- 800 langetermijn huurvoertuigen.

Deze voertuigen zijn gebouwd op maat van de klant, en rijden onder het logo van de klant.

Camion Verhuring
Brugsesteenweg 76
8520 Kuurne 

Telefoon 056 35 11 57
info@camionverhuring.be
www.camionverhuring.be

Stand 336 J

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.