Wijziging timing asfaltering en opbraak St. Katriensteenweg

27/11/2013
Wijziging timing asfaltering en opbraak St. Katriensteenweg De werfleiding meldt dat de asfalteerder morgen niet zal starten met de asfaltering van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Voorlopig is het voorzien om de onderlaag te leggen op maandag 2 december en de toplaag op dinsdag 3 december. Dit kruispunt zal dus ten vroegste open gaan op woensdag 4 december. De opbraak van kruispunt Noordlaan/St. Katiensteenweg is ook uitgesteld. Deze planning blijft onder voorbehoud van de weersomstandigheden ...Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.