BPKN@Bedrijvencontactdagen: Devos-Capoen

27/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Devos-Capoen Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Garage Devos-Capoen, concessiehouder Renault & Dacia.

Onze Visie

Devos-Capoen is een veelzijdig autobedrijf in Zuid West Vlaanderen, welke naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s zich ook gespecialiseerd heeft in het onderhoud en schadeherstel van alle merken.

De klant kan voor alle vragen op het gebied van mobiliteit bij Devos Capoen terecht. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

De organisatie is erop gericht constant te werken aan verbetering van de diensten en het optimaal bedienen van de klanten.

Om die kwaliteit te kunnen waarborgen worden de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit op de voet gevolgd.

Devos Capoen staat voor service, klantvriendelijk en professionaliteit. Het team heeft maar één doel: de klant laten rijden.

Onze Missie

Vanuit een kwalitatief ingericht (familie)bedrijf met hoogwaardig opgeleide medewerkers, steeds op een sympathieke en enthousiaste wijze, de beste service willen leveren voor de mobiliteit van autorijders.

Garage Devos-Capoen
Brugsesteenweg
8520 Kuurne

Telefoon 056 35 45 85
info@devos-capoen.be
www.devos-capoen.be

Stand 336K

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.