BPKN@Bedrijvencontactdagen: Devos-Capoen

27/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Devos-Capoen Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Garage Devos-Capoen, concessiehouder Renault & Dacia.

Onze Visie

Devos-Capoen is een veelzijdig autobedrijf in Zuid West Vlaanderen, welke naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s zich ook gespecialiseerd heeft in het onderhoud en schadeherstel van alle merken.

De klant kan voor alle vragen op het gebied van mobiliteit bij Devos Capoen terecht. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

De organisatie is erop gericht constant te werken aan verbetering van de diensten en het optimaal bedienen van de klanten.

Om die kwaliteit te kunnen waarborgen worden de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit op de voet gevolgd.

Devos Capoen staat voor service, klantvriendelijk en professionaliteit. Het team heeft maar één doel: de klant laten rijden.

Onze Missie

Vanuit een kwalitatief ingericht (familie)bedrijf met hoogwaardig opgeleide medewerkers, steeds op een sympathieke en enthousiaste wijze, de beste service willen leveren voor de mobiliteit van autorijders.

Garage Devos-Capoen
Brugsesteenweg
8520 Kuurne

Telefoon 056 35 45 85
info@devos-capoen.be
www.devos-capoen.be

Stand 336K

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.