BPKN@Bedrijvencontactdagen: Devos-Capoen

27/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Devos-Capoen Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Garage Devos-Capoen, concessiehouder Renault & Dacia.

Onze Visie

Devos-Capoen is een veelzijdig autobedrijf in Zuid West Vlaanderen, welke naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s zich ook gespecialiseerd heeft in het onderhoud en schadeherstel van alle merken.

De klant kan voor alle vragen op het gebied van mobiliteit bij Devos Capoen terecht. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

De organisatie is erop gericht constant te werken aan verbetering van de diensten en het optimaal bedienen van de klanten.

Om die kwaliteit te kunnen waarborgen worden de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit op de voet gevolgd.

Devos Capoen staat voor service, klantvriendelijk en professionaliteit. Het team heeft maar één doel: de klant laten rijden.

Onze Missie

Vanuit een kwalitatief ingericht (familie)bedrijf met hoogwaardig opgeleide medewerkers, steeds op een sympathieke en enthousiaste wijze, de beste service willen leveren voor de mobiliteit van autorijders.

Garage Devos-Capoen
Brugsesteenweg
8520 Kuurne

Telefoon 056 35 45 85
info@devos-capoen.be
www.devos-capoen.be

Stand 336K

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.