Speeddating op de Bedrijvencontactdagen

27/11/2013
Speeddating op de Bedrijvencontactdagen Op donderdag 12 december organiseert Voka West-Vlaanderen met tal van andere partners een professionele ontmoetingsdag voor bedrijven uit West-Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk. Maak tot 10 afspraken op één voormiddag onder de vorm van speeddating. Slechts 50 euro, lunch inbegrepen!Log in op het digitaal platform, bekijk de ingeschreven bedrijven en maak afspraken met wie u wilt ontmoeten!

De deelnemers komen uit uiteenlopende sectoren (bv. landbouw en voeding, textiel, drukwerk en verpakking, logistiek, health, design, (eco)bouwen en aanverwante diensten).

Programma:

08.30 u – 09.30 u    Onthaal en ontbijt

09.30 u - 13.00 u     Business speed-dating

13.00 u – 14.00 u     Lunch

14.00 u - ...              Toegang tot de Bedrijvencontactdagen

Alle info via deze link.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.