BPKN@Bedrijvencontactdagen: Covan Systems

29/11/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Covan Systems Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Covan Systems.


Covan Systems
, lid van de groep Dekimo, biedt klantgerichte oplossingen op gebied van markering, inspectie, handling en verwerking van gegevens voor de automatisering van productie- en verpakkingslijnen in diverse industrieën.


DEKIMO is een toonaangevende, onafhankelijke leverancier van klantgerichte oplossingen in elektronische engineering, PCB design, productie diensten en software ontwikkeling.

Covan Systems 
Industrielaan 6/3
8520 Kuurne

Telefoon 056 25 99 81
geertc@covan.be
www.covan.be

Stand 336 M


 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.