BPKN@Bedrijvencontactdagen: Coelembier

2/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Coelembier Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Coelembier.Met een rijke traditie, die teruggaat tot voor 1960, en een eigen team van ruim 25 mensen, zijn we een solide en betrouwbare partner om garant te staan voor:


• een feilloze afwerking van uw project
• een service naar de toekomst

Of het nu gaat over:

• een totaal-inrichting waarbij we als erkende algemene aannemer uw unieke aanspreekpunt zijn.
• een specifieke inrichting zoals een keuken, dressing, etc...

Met onze directe communicatie, opvolging en planning zorgen wij ervoor dat u uw project zorgeloos en met respect voor timing kunt realiseren.

Coelembier
Vijverhoek 45-47
8520 Kuurne 

Telefoon 056 35 33 41
info@coelembier.com
www.coelembier.com

Stand 336 N 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.