vzw BPKN betaalt een stuk van uw thermografische controle terug!

2/12/2013
vzw BPKN betaalt een stuk van uw thermografische controle terug! Met behulp van thermografie kunnen elektrische en thermische problemen bij installaties en gebouwen zichtbaar gemaakt worden die met het blote oog niet waarneembaar zijn. Bij elektrische installaties kunnen zo fouten vroegtijdig opgespoord worden zodat een elektrisch probleem voorkomen kan worden. De leden van vzw BPKN krijgen een tussenkomst op deze controle.

Naast het uitvallen van de elektrische installatie kan ook het risico op brandgevaar zo verlaagd worden.

Sommige verzekeraars leggen een periodieke thermografische controle van elektrische eenheden op in het kader van de brandverzekering.

Naast elektrische controles kan thermografie ook nuttig aangewend worden voor het opsporen van warmte- of koudeverliezen in gebouwen.

Het doel is hier om energieverliezen zoals isolatiegebreken, koudebruggen, kieren en spleten op te sporen en te visualiseren, maar ook om bijvoorbeeld zo de oorzaak van schimmelproblemen in gekoelde ruimtes te achterhalen of de oorzaak van comfortproblemen in kantoorgebouwen.

De POM West-Vlaanderen voerde een offertevraag uit voor onderstaande diensten bij een aantal door BELAC geaccrediteerde keuringsinstellingen om de West-Vlaamse bedrijven via een groepsaankoop scherpe tarieven aan te kunnen bieden om nog meer bedrijven aan te zetten om actie te ondernemen bij het besparen van energie en het optimaliseren van de veiligheid van hun elektrische installaties. 

De eerste 70 West-Vlaamse vestigingen, waarvan 12 leden van vzw BPKN, kunnen zich inschrijven tot eind januari 2014.

Inschrijven kan door de bestelbon met eenheidsprijzen op te vragen via het inschrijvingsformulier op http://pomwvl.be/thermografie.

Met dank aan

   

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.