vzw BPKN betaalt een stuk van uw thermografische controle terug!

2/12/2013
vzw BPKN betaalt een stuk van uw thermografische controle terug! Met behulp van thermografie kunnen elektrische en thermische problemen bij installaties en gebouwen zichtbaar gemaakt worden die met het blote oog niet waarneembaar zijn. Bij elektrische installaties kunnen zo fouten vroegtijdig opgespoord worden zodat een elektrisch probleem voorkomen kan worden. De leden van vzw BPKN krijgen een tussenkomst op deze controle.

Naast het uitvallen van de elektrische installatie kan ook het risico op brandgevaar zo verlaagd worden.

Sommige verzekeraars leggen een periodieke thermografische controle van elektrische eenheden op in het kader van de brandverzekering.

Naast elektrische controles kan thermografie ook nuttig aangewend worden voor het opsporen van warmte- of koudeverliezen in gebouwen.

Het doel is hier om energieverliezen zoals isolatiegebreken, koudebruggen, kieren en spleten op te sporen en te visualiseren, maar ook om bijvoorbeeld zo de oorzaak van schimmelproblemen in gekoelde ruimtes te achterhalen of de oorzaak van comfortproblemen in kantoorgebouwen.

De POM West-Vlaanderen voerde een offertevraag uit voor onderstaande diensten bij een aantal door BELAC geaccrediteerde keuringsinstellingen om de West-Vlaamse bedrijven via een groepsaankoop scherpe tarieven aan te kunnen bieden om nog meer bedrijven aan te zetten om actie te ondernemen bij het besparen van energie en het optimaliseren van de veiligheid van hun elektrische installaties. 

De eerste 70 West-Vlaamse vestigingen, waarvan 12 leden van vzw BPKN, kunnen zich inschrijven tot eind januari 2014.

Inschrijven kan door de bestelbon met eenheidsprijzen op te vragen via het inschrijvingsformulier op http://pomwvl.be/thermografie.

Met dank aan

   

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.