Kruispunt Industrielaan/Noordlaan terug open

2/12/2013
Kruispunt Industrielaan/Noordlaan terug open De Sint brengt goed nieuws op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord: vanaf vrijdagavond 6/12 zal doorgaand verkeer op de Industrielaan terug mogelijk zijn. Dit gaat wel gepaard met een beperking: ter hoogte van Emka wordt de Noordlaan afgesloten. Al is de blijde boodschap van beperkte duur...Vanaf 6 december: (zie kaartje)

Alle verkeer mogelijk, ook op de Industrielaan, behalve in- en uitrijden Noordlaan ter hoogte van Emka. Verkeer die niet van de Ringlaan komt met bestemming Novy & Bouttens dient de Noordlaan kant Barco te nemen en kan via de dienstweg tussen beide Noordlanen keren en zo zijn bestemming bereiken.

Vanaf 6 januari: (zie kaartje)

Doorgaand verkeer op de Industrielaan thv kruispunt met Noordlaan niet mogelijk (situatie zoals nu)

Kruispunt Noordlaan/St. Katriensteenweg afgesloten: alle verkeer met bestemming EDL & Accent moet via de Izegemsestraat & Sente.  
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.