Kruispunt Industrielaan/Noordlaan terug open

2/12/2013
Kruispunt Industrielaan/Noordlaan terug open De Sint brengt goed nieuws op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord: vanaf vrijdagavond 6/12 zal doorgaand verkeer op de Industrielaan terug mogelijk zijn. Dit gaat wel gepaard met een beperking: ter hoogte van Emka wordt de Noordlaan afgesloten. Al is de blijde boodschap van beperkte duur...Vanaf 6 december: (zie kaartje)

Alle verkeer mogelijk, ook op de Industrielaan, behalve in- en uitrijden Noordlaan ter hoogte van Emka. Verkeer die niet van de Ringlaan komt met bestemming Novy & Bouttens dient de Noordlaan kant Barco te nemen en kan via de dienstweg tussen beide Noordlanen keren en zo zijn bestemming bereiken.

Vanaf 6 januari: (zie kaartje)

Doorgaand verkeer op de Industrielaan thv kruispunt met Noordlaan niet mogelijk (situatie zoals nu)

Kruispunt Noordlaan/St. Katriensteenweg afgesloten: alle verkeer met bestemming EDL & Accent moet via de Izegemsestraat & Sente.  
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.