Kruispunt Industrielaan/Noordlaan terug open

2/12/2013
Kruispunt Industrielaan/Noordlaan terug open De Sint brengt goed nieuws op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord: vanaf vrijdagavond 6/12 zal doorgaand verkeer op de Industrielaan terug mogelijk zijn. Dit gaat wel gepaard met een beperking: ter hoogte van Emka wordt de Noordlaan afgesloten. Al is de blijde boodschap van beperkte duur...Vanaf 6 december: (zie kaartje)

Alle verkeer mogelijk, ook op de Industrielaan, behalve in- en uitrijden Noordlaan ter hoogte van Emka. Verkeer die niet van de Ringlaan komt met bestemming Novy & Bouttens dient de Noordlaan kant Barco te nemen en kan via de dienstweg tussen beide Noordlanen keren en zo zijn bestemming bereiken.

Vanaf 6 januari: (zie kaartje)

Doorgaand verkeer op de Industrielaan thv kruispunt met Noordlaan niet mogelijk (situatie zoals nu)

Kruispunt Noordlaan/St. Katriensteenweg afgesloten: alle verkeer met bestemming EDL & Accent moet via de Izegemsestraat & Sente.  
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.