Je komt toch naar de Kerstmarkt in De Branding op vrijdagavond 13/12?!

3/12/2013
Je komt toch naar de Kerstmarkt in De Branding op vrijdagavond 13/12?! Op vrijdag 13 december kun je na het werk (van 16u tot 21u) terecht in De Branding, Ringlaan 30 te Heule, voor een sfeervolle Kerstmarkt met diverse eet- en drinkstandjes en optreden van het Sint-Eutropiuskoor uit Heule. Dit jaar zelfs met Kerstman/vrouw verkiezing onder de gebruikers! De toegang is GRATIS. De opbrengst gaat uiteraard naar de lokale werking. Laat jouw hart spreken en kom eens af! Je zal er zeker geen spijt van krijgen: je komt gegarandeerd met een goed gevoel weer thuis.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.