Je komt toch naar de Kerstmarkt in De Branding op vrijdagavond 13/12?!

3/12/2013
Je komt toch naar de Kerstmarkt in De Branding op vrijdagavond 13/12?! Op vrijdag 13 december kun je na het werk (van 16u tot 21u) terecht in De Branding, Ringlaan 30 te Heule, voor een sfeervolle Kerstmarkt met diverse eet- en drinkstandjes en optreden van het Sint-Eutropiuskoor uit Heule. Dit jaar zelfs met Kerstman/vrouw verkiezing onder de gebruikers! De toegang is GRATIS. De opbrengst gaat uiteraard naar de lokale werking. Laat jouw hart spreken en kom eens af! Je zal er zeker geen spijt van krijgen: je komt gegarandeerd met een goed gevoel weer thuis.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.