BPKN@Bedrijvencontactdagen: IB Office

3/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: IB Office Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag IB Office.

• Een assortiment van méér dan 12.102 kantoorartikelen vliegensvlug bij u geleverd.

• Een uiterst vlotte en gemakkelijke manier om te bestellen.

• Een team van ervaren en gemotiveerde medewerkers dat voor u klaar staat.

• Service op maat: wij zoeken naar hét product dat aan al uw wensen voldoet.

• Een gamma waarin steeds verschillende mogelijkheden geboden worden met oog voor uw budget... maar steeds met kwaliteit als eerste bekommernis.

• Leveringsdiensten die werken met de puntjes op de i: de producten uit onze catalogus worden u GRATIS geleverd binnen de 24 uur (binnen een straal van 30 km).

Wilt u IB Office leren kennen?

Bezoek onze winkel/showroom waar u ons gehele assortiment kunt bekijken en uitproberen.

IB Office
Brugsesteenweg 290
8520 Kuurne

Telefoon 056 35 15 80
info@iboffice.be
www.iboffice.be

Stand 336 O

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.