BPKN@Bedrijvencontactdagen: Fruy Finest Food Catering

3/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Fruy Finest Food Catering Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Fruy Finest Food Catering. Zij zorgen tevens voor de uitbating van onze bar.Fruy Finest Food wil bewijzen dat catering geen eenheidsworst hoeft te zijn.

De crew biedt culinair maatwerk met aandacht voor alle zintuigen.

Xavier en Ann denken en werken mee aan het totale verhaal, hun persoonlijke aanpak geeft uw ideeën tijd van kauwen en laat ze sudderen tot ze beetgaar zijn.

Fruy Finest Food Catering stelt zich extreem flexibel op omdat zowel wat de klant smaakt als op het feest ervaart moet kloppen.

Fruy Finest Food Catering
Izegemsestraat 428
8501 Heule

Telefoon 056 20 40 44
xavier@fruy.be
www.fruy.be

Stand 336 Q

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.