BPKN@Bedrijvencontactdagen: SasConsult

3/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: SasConsult Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag SasConsult. SasConsult zorgt tevens voor de veiligheid in alle BPKN-stands!

SasConsult is uw partner in veiligheid!

Het is van essentieel belang dat u en uw werknemers zich op de werkplek maximaal kunnen inzetten.

Gun uzelf en uw werknemers dan ook een werkplek die niet alleen veilig en gezond is, maar die ook uw investering laat renderen.

SasConsult helpt u om een preventiebeleid op te stellen dat aansluit bij uw noden en behoeften binnen het wettelijk kader.

Wij garanderen u een tailor-made beleid dat uitvoerbaar is voor u en uw medewerkers en niet als een mooie bundel papier in de kast blijft liggen!

Samen met u werken wij de broodnodige opleidingen en communicatieplannen uit om het preventiebeleid in uw organisatie levend te houden.

Onze rechttoe-rechtaan mentaliteit integreert de bescherming van uw bedrijfskapitaal alsook de veiligheid en gezondheid van uw werknemers als een perfect passend onderdeel in het bedrijfsbeleid.

Kortom: op zoek naar een partner op het vlak van safety & security, erkend als adviescentrum door het ministerie van binnenlandse zaken?

Spring dan zeker eens binnen op onze stand! Neem bovendien deel aan onze enquête en maak kans op een veiligheidspakket!

SasConsult
Blauwhuisstraat 27
8531 Hulste 

Telefoon 0497 40 12 90
info@sasconsult.be
www.sasconsult.be

Stand 336 R

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.