BPKN@Bedrijvencontactdagen: SasConsult

3/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: SasConsult Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag SasConsult. SasConsult zorgt tevens voor de veiligheid in alle BPKN-stands!

SasConsult is uw partner in veiligheid!

Het is van essentieel belang dat u en uw werknemers zich op de werkplek maximaal kunnen inzetten.

Gun uzelf en uw werknemers dan ook een werkplek die niet alleen veilig en gezond is, maar die ook uw investering laat renderen.

SasConsult helpt u om een preventiebeleid op te stellen dat aansluit bij uw noden en behoeften binnen het wettelijk kader.

Wij garanderen u een tailor-made beleid dat uitvoerbaar is voor u en uw medewerkers en niet als een mooie bundel papier in de kast blijft liggen!

Samen met u werken wij de broodnodige opleidingen en communicatieplannen uit om het preventiebeleid in uw organisatie levend te houden.

Onze rechttoe-rechtaan mentaliteit integreert de bescherming van uw bedrijfskapitaal alsook de veiligheid en gezondheid van uw werknemers als een perfect passend onderdeel in het bedrijfsbeleid.

Kortom: op zoek naar een partner op het vlak van safety & security, erkend als adviescentrum door het ministerie van binnenlandse zaken?

Spring dan zeker eens binnen op onze stand! Neem bovendien deel aan onze enquête en maak kans op een veiligheidspakket!

SasConsult
Blauwhuisstraat 27
8531 Hulste 

Telefoon 0497 40 12 90
info@sasconsult.be
www.sasconsult.be

Stand 336 R

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.