BPKN@Bedrijvencontactdagen: AGC Mirodan

5/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: AGC Mirodan Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag AGC Mirodan.

AGC Mirodan Industrie en AGC Mirodan Bouwglas zijn de specialisten op vlak van verwerking van glas voor de bouwtoepassingen en interieur-inrichting en vormen Uw ideale glaspartner voor Uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Wij bieden het complete gamma hoogwaardige glasproducten uit het AGC gamma aan en kunnen alle gewenste bewerkingen op glas uitvoeren in onze moderne werkplaatsen : snijden, slijpen ,boren, harden, zeefdrukken, digital printing, zandstralen, UV-verlijming, verzagen van brandwerend en inbraakwerend glas, gelaagd glas, vervaardigen van isolerend glas, ...

Onze medewerkers helpen U graag bij de juiste glaskeuze en steunen daarbij op hun ruime kennis en jarenlange ervaring.

Wij nemen niet enkel Uw zorgen over van ontwerp tot uitvoering van het project maar onze gespecialiseerde teams verzorgen ook de plaatsing van het isolatieglas, vitrines, glazen binnenwanden en plafonds, tot en met deuren met het passende beslag.

Wij streven een zeer hoge kwaliteit na die van Uw project een echte referentie maakt.

AGC Mirodan : Uw ideale glas partner.

AGC Mirodan
Industrielaan 1
8501 Heule

Telefoon 056 36 36 36
info@eu.agc-flatglass.com
www.agc-mirodan.be

Stand 336 S

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.