BPKN@Bedrijvencontactdagen: AGC Mirodan

5/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: AGC Mirodan Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag AGC Mirodan.

AGC Mirodan Industrie en AGC Mirodan Bouwglas zijn de specialisten op vlak van verwerking van glas voor de bouwtoepassingen en interieur-inrichting en vormen Uw ideale glaspartner voor Uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Wij bieden het complete gamma hoogwaardige glasproducten uit het AGC gamma aan en kunnen alle gewenste bewerkingen op glas uitvoeren in onze moderne werkplaatsen : snijden, slijpen ,boren, harden, zeefdrukken, digital printing, zandstralen, UV-verlijming, verzagen van brandwerend en inbraakwerend glas, gelaagd glas, vervaardigen van isolerend glas, ...

Onze medewerkers helpen U graag bij de juiste glaskeuze en steunen daarbij op hun ruime kennis en jarenlange ervaring.

Wij nemen niet enkel Uw zorgen over van ontwerp tot uitvoering van het project maar onze gespecialiseerde teams verzorgen ook de plaatsing van het isolatieglas, vitrines, glazen binnenwanden en plafonds, tot en met deuren met het passende beslag.

Wij streven een zeer hoge kwaliteit na die van Uw project een echte referentie maakt.

AGC Mirodan : Uw ideale glas partner.

AGC Mirodan
Industrielaan 1
8501 Heule

Telefoon 056 36 36 36
info@eu.agc-flatglass.com
www.agc-mirodan.be

Stand 336 S

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.