BPKN@Bedrijvencontactdagen: WAAK

5/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: WAAK Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag WAAK.

WAAK Beschutte Werkplaats bouwt reeds 45 jaar aan duurzame relaties met klanten en leveranciers in diverse sectoren.

Ons finaal doel is om personen met een arbeidshandicap een aangepaste en blijvende tewerkstelling met kans op zelfontplooiing te bieden.

WAAK BW met 1 800 medewerkers en 80000 m2 productieruimte biedt u een grote diversiteit aan bedrijfsactiviteiten als flexibele partner.

UW INDUSTRIEEL TOELEVERANCIER:

WAAK Elektrische Bedradingssystemen voor schakelkasten, airco, verwarmingstoestellen, industriële machines, ...

WAAK Metaal & Assemblage voor plaatbewerking (laser), profiel- en buisbewerking, laswerken, poederlakken (zowel voor binnen- als voor buitentoepassing), montages …

UW PROFESSIONEEL DIENSTENPARTNER:

WAAK Conditionering & Logistiek voor verpakkingswerk, verwerken mailings, nabewerkingen kunststoffen, montage, afvullen droge voeding, …

WAAK Green & Clean staat in voor onderhoud en opruimen van bedrijfsterreinen, zowel het groen als de parking, plaatsen wilgenschuttingen, isolatiewerken daken, ...

WAAK inHouse voor assemblage, montage, sorteerwerk, inpakwerk, … in uw eigen bedrijf.

U bent steeds welkom voor vrijblijvende informatie of voor een bedrijfsbezoek.

WAAK BW
Heirweg 125
8520 Kuurne

Telefoon 056 36 34 34
info@waak.be
www.waak.be

Stand 336 T

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.