Nieuw langs de Ringlaan: Light Gallery

6/12/2013
Nieuw langs de Ringlaan: Light Gallery De Ringlaan baadt in het licht: sinds vandaag zijn de lichtjes aangefloept in onze 30 kerstconstructies Ún er is een nieuwe speciaalzaak 'Light Gallery' aan de Ringlaan 7 waar U alles vindt in verband met verlichting voor thuis Ún bedrijf. Gedurende het openingsweekend lopen tal van acties. 
Klik op de bovenste foto om de website te bezoeken

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.