BPKN@Bedrijvencontactdagen: Scania Belgium

6/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Scania Belgium Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Scania Belgium.

Scania Kuurne, gelegen vlakbij de ring rond Kortrijk (R8) is vlot toegankelijk vanaf de E17 en ligt op +/- 20 minuten van de Franse grens.

Door de kennis en ervaring van onze techniekers kunt u zowel met uw vrachtwagens als uw trailers bij ons terecht.

Onze werkplaats, uitgerust met alle moderne gereedschappen, diagnosestraat, tacho-centrum en carrosserie met richtbank, zorgt ervoor dat u bij ons steeds professioneel geholpen wordt.

Bij technische problemen kunt u altijd terecht bij onze service advisors, die steeds de geschikte oplossing voor u zoeken.

Zij staan u ook graag bij in het efficiënt plannen van de service van uw vloot.

Dankzij onze voorraad van meer dan 5000 verschillende onderdelen voor zowel trucks als trailers bent u bij ons keer op keer vlot geholpen.

Onze conciërge - en depannage service zorgen ervoor dat u 24 uur per dag bij ons terecht kunt.

Kortom, ons team zorgt voor een optimale inzetbaarheid van uw rollend materiaal. Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren.

In België en Luxemburg telt de Scania-organisatie zo’n kleine 600 medewerkers verdeeld over 24 verkoop- en servicevestigingen.

De onderneming telt wereldwijd meer dan 35.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen.

Scania Belgium
Noordlaan 26
8520 Kuurne

Telefoon 056 36 43 31
jo.buysse@scania.com
www.scania.com

Stand 336 U 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.