BPKN@Bedrijvencontactdagen: Miko Coffee Service

6/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Miko Coffee Service Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Miko Coffee Service.Miko - Bruynooghe is dé partner voor uw koffievoorziening: met meer dan 200 jaar ervaring in het branden van koffie, staan we gekend als een trendsetter op het gebied van koffie- en vendingservice.

Zo staat Miko dagelijks garant voor de optimale invulling van de koffiepauzes bij duizenden zorginstellingen, kmo's, bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, ...

Onze jongste telg “Puro Fairtrade Coffee” is een vernieuwend en uniek koffieconcept.

Puro is gelabeld met het Max Havelaar-keurmerk voor eerlijke handel.

Puro koopt ook regenwouden in Zuid-Amerika aan om ze duurzaam te beschermen en steunt projecten ten voordele van gemeenschappen in het zuiden.

Zo werken wij aan een (H)eerlijke toekomst.

Miko Coffee Service
Ter Ferrants 17
8520 Kuurne

Telefoon 0800 44 088
frederik.de.graeve@miko.be
www.miko.be

Stand 336 V

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.