BPKN@Bedrijvencontactdagen: Miko Coffee Service

6/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Miko Coffee Service Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Miko Coffee Service.Miko - Bruynooghe is dé partner voor uw koffievoorziening: met meer dan 200 jaar ervaring in het branden van koffie, staan we gekend als een trendsetter op het gebied van koffie- en vendingservice.

Zo staat Miko dagelijks garant voor de optimale invulling van de koffiepauzes bij duizenden zorginstellingen, kmo's, bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, ...

Onze jongste telg “Puro Fairtrade Coffee” is een vernieuwend en uniek koffieconcept.

Puro is gelabeld met het Max Havelaar-keurmerk voor eerlijke handel.

Puro koopt ook regenwouden in Zuid-Amerika aan om ze duurzaam te beschermen en steunt projecten ten voordele van gemeenschappen in het zuiden.

Zo werken wij aan een (H)eerlijke toekomst.

Miko Coffee Service
Ter Ferrants 17
8520 Kuurne

Telefoon 0800 44 088
frederik.de.graeve@miko.be
www.miko.be

Stand 336 V

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.