BPKN@Bedrijvencontactdagen: Tiger Experience

6/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Tiger Experience Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Tiger Experience.

TIGER omvat het volledige productgamma dat we aanbieden naar onze klanten.

Het innovatieve concept moet een brede waaier van klanten aantrekken waarbij ieder zijn keuze kan vinden.

Telecom Alles wat met Telecom te maken heeft. We spreken hierbij over telefooncentrales, vaste telefonie, GSM toestellen, Mobistar diensten, enz ...

IT & internet Notebooks, netbooks, desktop PC's, printers, PC accessoires, mobiel en vast internet...

GSM Een ruime en doordachte keuze voor wat betreft GSM toestellen en bijhorende accessoires.

Energie Eén van onze belangrijke partners is Eneco. Wij als Tiger fungeren als raadgever die u bijstaat bij al uw vragen i.v.m. uw energie facturen. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe aansluiting of overschakeling van leverancier. Wij zorgen ervoor dat alles vlot opgevolgd wordt.

Repaircenter Uw partner voor alle GSM- en/of computerherstellingen. Wij bieden eveneens service voor alle pc's die elders aangekocht werden. Gezien wij over een eigen technische dienst beschikken, kunnen herstellingen sneller afgehandeld worden. Contacteer ons voor uw draadloze installaties, computerproblemen, enz. bij u thuis.

Specialisatie: Klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, productkennis, aftersales service, reputatie, doordacht Handelen, toewijding tot mensen, ready to use

Tiger Experience
Brugsesteenweg 1
8520 Kuurne

Telefoon 056 42 39 33
info@tiger-experience.be
www.tiger-experience.be

Stand 336 W

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.