BPKN@Bedrijvencontactdagen: Tric

6/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: Tric Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag Tric.TRIC N.V. is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in promo- en werkkledij voor KMO's, gemeentediensten, scholen en verenigingen.

Wij bieden een uitgebreid gamma aan van :

* Bedrijfskledij, veiligheidsschoenen en -artikelen voor vaklui, transportfirma's, dienstensectoren, voeding en horeca, wellness- en paramedische beroepen.

* Promo : T-shirts, sweaters, bodywarmers, softshells, sportuitrustingen voor KMO's, scholen en verenigingen

* Uniforme kledij voor beurzen, hostessen, onthaaldiensten, security...  

* Gym- & sportuitrustingen, fluo-vestjes & -artikelen, kleding & diverse textielartikelen (sjaaltjes, handdoeken, ..) en toebehoren voor scholen en sportverenigingen.

* Kleding en schoenen voor horeca, zaalpersoneel en voedingsbedrijven  

* Gifts : badhanddoeken, petjes, sjaaltjes, plaids, paraplu's, zakjes, .. alles voorzien van uw logo.  

Alle textiel kan voorzien worden van uw logo d.m.v. borduring of bedrukking.

Tric
Vijverhoek 41-43
8520 Kuurne

Telefoon 056 35 76 56
info@tric.be
www.tric.be

Stand 336 Y

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.