BPKN@Bedrijvencontactdagen: David Cutting Tools

6/12/2013
BPKN@Bedrijvencontactdagen: David Cutting Tools Tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo op woensdag 11 en donderdag 12 december groepeert vzw BPKN 26 leden rond een centrale bar in hal 2. Hier stellen wij alle deelnemers aan U voor: vandaag David Cutting Tools.

DAVID CUTTING TOOLS is een vooruitstrevende gereedschapsslijperij met meer dan 30 jaar ervaring binnen het CNC slijpen.

David Cutting Tools is gespecialiseerd in het bewerken en produceren van snijgereedschappen binnen de nauwste toleranties dit voor de:

- metaalsector;

- papierindustrie;

- textielindustrie;

- houtindustrie;

- voedingsindustrie;

- medische sector.

Met zijn kwaliteit, flexibiliteit en snelle service onderscheidt David Cutting Tools zich van anderen binnen deze niche.

“Precision is your decision”

David Cutting Tools
Heirweg 82
8520 Kuurne

Telefoon 056 37 26 46
info@precdavid.be
www.precdavid.be

Stand 336 Z 

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.