Ris stelt de misdaadkraker voor op de Bedrijvencontactdagen

10/12/2013
Ris stelt de misdaadkraker voor op de Bedrijvencontactdagen Onze voorzitter Kurt Ghekiere is er in geslaagd om het nieuwe interceptievoertuig van PZ Gavers op zijn stand te krijgen. Deze Seat Exeo met Audi-motor is uitgerust met RIS-technologie en software. Op de motorkap zijn vier camera’s gemonteerd die elk voertuig registeren dat links of rechts in het straatbeeld opdoemt. Het gaat om slimme camera’s die via een snelle draadloze verbinding verbonden zijn met databanken.Welkom op stand 336 G bij Real Internet Solutions!
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.