Ris stelt de misdaadkraker voor op de Bedrijvencontactdagen

10/12/2013
Ris stelt de misdaadkraker voor op de Bedrijvencontactdagen Onze voorzitter Kurt Ghekiere is er in geslaagd om het nieuwe interceptievoertuig van PZ Gavers op zijn stand te krijgen. Deze Seat Exeo met Audi-motor is uitgerust met RIS-technologie en software. Op de motorkap zijn vier camera’s gemonteerd die elk voertuig registeren dat links of rechts in het straatbeeld opdoemt. Het gaat om slimme camera’s die via een snelle draadloze verbinding verbonden zijn met databanken.Welkom op stand 336 G bij Real Internet Solutions!
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.