Jetons Bedrijvencontactdagen tellen door weging

10/12/2013
Jetons Bedrijvencontactdagen tellen door weging Morgen is het zo ver: de beurs Bedrijvencontactdagen start om 14u. Met 26 BPKN-ers rond 1 gezamenlijke bar! Drank in deze bar is enkel te verkrijgen met jetons van de BPKN-exposanten. Om deze duizenden jetons te tellen, maakten we gebruik van een ingenieuze weegschaal van BPKN-lid Weegservice Verbrugghe.Met onze welgemeende dank voor het gratis gebruik aan Weegservice Verbrugghe, Sint-Katriensteenweg 26, 8520 Kuurne. Telefoon 056 72 88 32.

Deze toepassing is dus dé oplossing voor het tellen van uw inventaris!

Alle info op hun website www.weegservice.be 

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.