Jetons Bedrijvencontactdagen tellen door weging

10/12/2013
Jetons Bedrijvencontactdagen tellen door weging Morgen is het zo ver: de beurs Bedrijvencontactdagen start om 14u. Met 26 BPKN-ers rond 1 gezamenlijke bar! Drank in deze bar is enkel te verkrijgen met jetons van de BPKN-exposanten. Om deze duizenden jetons te tellen, maakten we gebruik van een ingenieuze weegschaal van BPKN-lid Weegservice Verbrugghe.Met onze welgemeende dank voor het gratis gebruik aan Weegservice Verbrugghe, Sint-Katriensteenweg 26, 8520 Kuurne. Telefoon 056 72 88 32.

Deze toepassing is dus dé oplossing voor het tellen van uw inventaris!

Alle info op hun website www.weegservice.be 

 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.