Geef eens een ballonvaart als geschenk!

20/12/2013
Geef eens een ballonvaart als geschenk! Het wordt weer koppenlopen in de komende dagen in de winkelstraten en bij Ring Shopping Kortrijk Noord! RSKN heeft ook een waardig alternatief voor wie niet houdt van tastbare geschenken: een ballonvaart! Met BPKN-lid Nick Vermeulen als piloot is dit een fantastisch geschenk. Voor BPKN-lezers is er bovendien een speciale eindejaarsactie!

Van start tot einde duurt het evenement ongeveer drie tot vier uur. De ballonvaart zelf duurt gemiddeld ongeveer 1 uur en een kwartier.

Na de landing worden de passagiers op champagne getrakteerd, maar ook de familie en vrienden die de ballonvaart van op de grond hebben gevolgd worden getrakteerd op een drankje en verschillende hapjes én er is jenever voor iedereen.

De passagiers krijgen een certificaat en uiteraard is het ganse gebeuren voldoende verzekerd.

In het filmpje hieronder kunt U zien hoe het er aan toe gaat: een fantastische ervaring!

Via deze website kunt U bovendien genieten van een eindejaars-BPKN-promo:

Bij aankoop van een cadeaubon voor twee personen krijg je een fles champagne om mee af te geven met de bon aan de gelukkige: 2 in 1 dus!

Wie 5 ballonvaarten koopt, krijgen er 1 gratis toe!
Actie geldig voor bestellingen tussen 20 december 2013 en 6 januari 2014 mits vermelding van de code 'park.ballon.kerst'.

De prijs voor een ballonvaart bedraagt €130 per persoon.

Bestellingen en info via ballon@skynet.be of telefonisch bij Nick Vermeulen
op 0495 18 32 33. 
Bekijk ook eens de website.

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.