Nieuwe verkeerssituatie vanaf 6 januari

20/12/2013
Nieuwe verkeerssituatie vanaf 6 januari Nu wordt het pas echt complex... Na het kruispunt Noordlaan/Industrielaan worden nu ook de kruispunten Noordlaan/St. Katriensteenweg en Ringlaan/Izegemsestraat afgesloten. Alle verkeer met bestemming Izegemsestraat, Industrielaan Heule en St. Katriensteenweg tussen Noordlaan & Sente MOET via de Noordlaan kant Barco zijn bestemming bereiken.Vanaf 6 januari belanden we met de infrastructuurwerken in een volgende fase.


1. Het kruispunt Industrielaan/Noordlaan kant Kuurne (thv Creatuft/Emka) gaat dicht (voorziene duur tot tweede helft maart)

2. Het kruispunt St.Katriensteenweg/Noordlaan gaat DEFINITIEF dicht. (onderbreking St.Katriensteenweg voorzien tot eind maart)

3. Het kruispunt Ringlaan/Izegemsestraat kant Campirama gaat dicht (voorziene duur tot eind maart)

4. Het kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Prado gaat dicht (voorziene duur vanaf 13 januari tot tweede helft maart)

We verduidelijken de situatie aan de hand van onderstaand plan: (klik op de kaart voor een grotere afbeelding en download)

Zone GROEN: Heirweg-Vijverhoek-St-Katriensteenweg (tussen Vijverhoek & Noordlaan)
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Heirweg

Zone ORANJE: Noordlaan tussen Ringlaan & Industrielaan – kant pare huisnummers
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco en bypass tussen beide Noordlanen (bij werken op kruispunt Prado)

Zone BLAUW: Noordlaan (overige bedrijven), Industrielaan (tussen Noordlaan & Heule), P. Verhaeghestraat
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco

Zone ROOD: St-Katriensteenweg (tussen Noordlaan & St-Katrienplein) & Izegemsestraat
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco, kruispunt Noordlaan/Industrielaan en kruispunt Industrielaan/Izegemsestraat

Voor de fietsers is er overal doorgang mogelijk, behalve op het kruispunt Ringlaan/Izegemsestraat. 


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.